18.5 C
Craiova
luni, 10 august, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Medic cu coronavirus la centrul medico-social din Pleniţa

Medic cu coronavirus la centrul medico-social din Pleniţa

Un caz de coronavirus a apărut şi la Unitatea Medico – Socială din Pleniţa, unde un medic a fost depistat pozitiv după ce s-ar fi simţit rău.

Deşi la testările periodice, nu a existat niciun caz confirmat, medicul a fost depistat după ce s-a simţit rău şi a mers la control. Ca urmare a pozitivării acestuia, Direcţia de Sănătate Publică Dolj a reluat testările la centrul de îngrijire.

„Persoana în cauză s-a simţit rău, are şi comorbidităţi. Simptomele avute nu erau specifice infecţiei. A mers la control şi, în cele din urmă, i s-a făcut şi un test Covid şi a ieşit pozitiv”, a menţionat Ştefan Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Dolj, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova. GdS prezintă salariile încasate de directorii de la societățile deținute sau controlate de primărie.

ȘTIRI GdS

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova

Ce venituri au directorii de la Termo Craiova. GdS prezintă salariile încasate de directorii de la societățile deținute sau controlate de primărie.

Energia electrică din Oltenia, preluată de australieni?

Mai multe companii intrnaționale se luptă pentru preluarea activelor din românia ale grupului CEZ. Printre competitori se află și un consorțiu românesc de...

Petrecere de peste 100 de persoane, stricată de poliţişti...

Petrecere de peste 100 de persoane, stricată de poliţişti şi jandarmi.

Ghid gratuit de nutriţie pentru persoanele cu cancer

Alianţa Pacienţilor Cronici din România (APCR) şi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) au pregătit un set de recomandări, sfaturi...

O piață de un milion de lei, transformată în...

O fostă piață din Craiova în care primăria a investit un milion de lei a fost transformat în groapă de gunoi și...

UEFA a stabilit posibilii adversari ai Științei din turul...

UEFA a stabilit astăzi subgrupele pentru tragerea la sorți de mâine a turului 1 preliminar al Ligii Europa. Universitatea Craiova este cap...