9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Comercianţii din pieţele Craiovei îşi acoperă marfa cu folie de teama COVID-19

Comercianţii din pieţele Craiovei îşi acoperă marfa cu folie de teama COVID-19

Comerciantii care îşi vând marfa în piețele din Craiova au început să ia măsuri pentru comercializarea produselor în siguranţă. Ei au fost îndemnaţi de autorităţi să ia toate măsurile necesare pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

„Îndemnul autorităților locale către instituții și cetățeni de a-și lua toate măsurile necesare pentru limitarea răspândirii coronavirusului își face efectul și în rândul comercianților din piețele craiovene.

Aceștia au început deja să-și acopere marfa și produsele alimentare cu folie protectoare, conștientizând că doar prin astfel de măsuri putem lupta împreună împotriva epidemiei.
Conducerea Sc Piete Si Târguri Craiova Srl va urmări, în perioada imediat următoare, ca toți producătorii să-și comercializeze marfa în condiții de siguranță și să respecte toate regulile de prevenție.
se arată într-un comunicat al SC Târguri şi Pieţe Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...