27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMaşini înghiţite de nămol în Coţofenii din Faţă

Maşini înghiţite de nămol în Coţofenii din Faţă

Imagini de groază în localitatea doljeană Coţofenii din Faţă, autoturisme înghiţite de nămol, îngropate până la mijlocul portierelor în pământ. Caverne care se cască în mijlocul drumului, oameni disperaţi care nu mai pot ieşi din curţi, acesta este tabloul.

Lucrările de canalizare din comuna doljeană Coţofenii din Faţă i-a adus pe localnici la disperare. De luni bune oamenii au ajuns să înnoate la propriu prin nămoale. Străzile au ajuns să se prăbuşească, să înghită atelajele şi autovehiculele care circulă prin comună.

Nu mai târziu de duminică, mai multe maşini au fost înghiţite de nămolul care domneşte la tot pasul. Pământul răscolit în urma lucrărilor de canalizare s-a transformat parcă în nisipuri mişcătoare. Adevărate caverne se deschid în mijlocul drumului şi localnicii spun că nu mai pot ieşii din curţi. Mersul pe străzile din localitate sunt o adevărată aventură.

Cei care lucrează la canalizare au spart ţevile de apă. Au rămas maşinile împotmolite în nămol. Oamenii sunt cu sapele şi găleţile să de apa care le intră în curţi, spune un localnic.


În replică, primarul localităţii, Constantin Cârciumaru spune că nu sunt de vină munictorii de la firma care se ocupă cu lucrările. Problemele apar de la izvoarele subterane şi de la pânza freatică, aflată la suprafaţă.

Firma RESCONT care lucrează la canalizare îşi face treaba. Oamenii trebuie să înţeleagă. Problemele pe care le avem pe strada Coţofenilor, acolo la troiţă sunt din cauza izvoarelor subterane. În plus, în zonă pânza freatică este la suprafaţă. Oricât tasează pământul, izvoarele sapă pe dedesubt. Trebuie făcut ceva, trebuie captate. Eu am să vorbesc cu firma, spune primarul localităţii Constantin Cârciumaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS