19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAu bătut gazda cu care au petrecut

Au bătut gazda cu care au petrecut

Doi tineri, de 28 şi 29 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reținuți aseară de oamenii legii. Suspecții, la data de 18 noiembrie, în timp ce participau la o petrecere organizată în incinta locuinței unui alt tânăr, de 25 de ani, din aceeași localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, s-au iscat neînțelegeri.

Din acest motiv, gazda le-a cerut celor doi să părăsească locuința și gospodăria. Cei doi s-au conformat. La scurt timp, cei în cauză au revenit la locuința tânărului, de 25 de ani, generând din nou un conflict în urma căruia împreună cu gazda și un alt participant la petrecere, ar fi exercitat acte de violență unul împotriva celuilalt.

Trei dintre participanți au suferit leziuni. Aceștia au refuzat să fie transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Niciuna dintre persoanele implicate nu a dorit să depună plângere pentru săvârșirea vreunei infracțiuni. A fost deschisă o anchetă și pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS