35.6 C
Craiova
marți, 25 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Tineri reţinuţi după ce au bătut un tată şi pe fiul acestuia

Vâlcea: Tineri reţinuţi după ce au bătut un tată şi pe fiul acestuia

Polițiștii din Racovița, judeţul Vâlcea, au reținut luni, 10 iunie, doi tineri implicați într-un scandal, în comuna Racovița.

În urma cercetărilor efectuate, s-a reținut că, pe 8 iunie, în jurul orei 19.20, trei tineri, din comuna Racovița, județul Vâlcea, ar fi lovit cu pumnii și picioarele două persoane de sex masculin. Victimele sunt un tată și fiul acestuia, cu vârstele de 50, respectiv 27 de ani. Martorii au declarat că agresorii nu ar fi la prima abatere de acest gen. Iar acest lucru creează în comunitate o puternică stare de temere și de nesiguranță.

Cei doi tineri, în arest

Având în vedere rezultatul cercetărilor, polițiștii au dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, față de doi dintre cei trei agresori. Este vorba de un tânăr, de 25 de ani, și altul de 20 de ani, ambii din comuna Racovița. Ei sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Astăzi, cei doi agresori vor fi prezentați judecătorului din cadrul Judecătoriei Brezoi, în vederea luării măsurii arestării preventive.

În ceea ce-l privește pe cel de-al treilea agresor, un tânăr de 17 ani, acesta va fi cercetat în libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS