11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLiftiera de la Spitalul Județean de Urgență şi-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul Județean de Urgență şi-a dat demisia

Liftiera din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, care a fost acuzată zilele trecute că a cerut din cadourile aduse pentru copiii bolnavi de cancer, şi-a dat demisia. „Vă aducem la cunoștință că liftiera acuzată în mediul on-line că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi și-a prezentat demisia, în cursul zilei de joi, 13 decembrie. Femeia era pensionară, ceruse să mai muncească până la sfârșitul lunii ianuarie.
Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină. Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești… unele adevărate, altele nu. Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și considerăm că putem reuși doar împreună. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul on-line“, au declarat reprezentanţi ai SJU Craiova.

UPDATE:

Prieteni ai celui care a depus plângerea susțin că tânărul care a făcut plângerea a depus în această dimineață plângere scrisă  cu nr. de înregistrare 47500 / 13.12.2018 la Registratura SJU Craiova. Reprezentații spitalului susțin, în continuare, că nu s-a primit nici o sesizare până la momentul emiterii comunicatului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS