Acasă Local Gorj CEO, premiat în Bucureşti pentru formarea profesională a sute de tineri

CEO, premiat în Bucureşti pentru formarea profesională a sute de tineri

-

Complexul Energetic Oltenia a fost premiat la o gala din domeniul energiei în Bucureşti. Gala Energynomics a avut loc miercuri seară în Capitală. CEO a câştigat premiul la Categoria Responsabilitate socială, pentru programul „CE Oltenia – Învățământ dual“. Compania susține formarea profesională a peste 140 de tineri prin învățământ dual, în parteneriat cu unități de învățământ care îi califică în meserii/ocupații specifice domeniului de producere a energiei electrice, respectiv extracție lignit. Durata unui contract cadru este de trei ani, în perioada 2018-2021, elevii putând beneficia de stimulente alocate de CE Oltenia în valoare de circa 1,2 milioane de lei, între care: bursă lunară (200 de lei), bursă de performanță anuală de 300 de lei pentru primii cinci elevi din fiecare clasă, echipamente de protecție, echipamente tehnice, pregătire practică alături de cei mai buni profesioniști din cadrul companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.