14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj CEO, premiat în Bucureşti pentru formarea profesională a sute de tineri

CEO, premiat în Bucureşti pentru formarea profesională a sute de tineri

Complexul Energetic Oltenia a fost premiat la o gala din domeniul energiei în Bucureşti. Gala Energynomics a avut loc miercuri seară în Capitală. CEO a câştigat premiul la Categoria Responsabilitate socială, pentru programul „CE Oltenia – Învățământ dual“. Compania susține formarea profesională a peste 140 de tineri prin învățământ dual, în parteneriat cu unități de învățământ care îi califică în meserii/ocupații specifice domeniului de producere a energiei electrice, respectiv extracție lignit. Durata unui contract cadru este de trei ani, în perioada 2018-2021, elevii putând beneficia de stimulente alocate de CE Oltenia în valoare de circa 1,2 milioane de lei, între care: bursă lunară (200 de lei), bursă de performanță anuală de 300 de lei pentru primii cinci elevi din fiecare clasă, echipamente de protecție, echipamente tehnice, pregătire practică alături de cei mai buni profesioniști din cadrul companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...