17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAu intrat cu maşinile într-o casă de pe strada Râului

Au intrat cu maşinile într-o casă de pe strada Râului

Doi şoferi craioveni au reuşit „performanţa“ de a provoca două accidente de circulaţie aproape identice, intrând în acelaşi imobil de pe strada Râului din municipiu. Dacă în primul accident a fost rănit numai şoferul, în al doilea a avut de suferit şi un pieton care se afla pe trotuar.
Primul accident a avut loc în seara zilei de 25 noiembrie, când un craiovean a dărâmat cu maşina peretele unei case de pe strada Râului.


Oamenii legii au stabilit atunci că „un bărbat, de 52 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Râului, la intersecția cu strada Bucovăţ, a lovit un autoturism care circula în același sens, a tras de volan și a intrat într-un imobil“. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul, de 52 de ani, a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit îngrijiri medicale.
Ieri după-amiază, un autoturism Dacia Logan condus de o femeie de 30 de ani, din Craiova, s-a oprit în acelaşi imobil.
Poliţiştii doljeni susţin că femeia a încercat să evite impactul cu un alt autoturism şi a ajuns pe trotuar. „O femeie, de 30 de ani, din Craiova, care încerca să vireze pe strada Râului, a efectuat o manevră pentru a evita impactul cu un alt autovehicul şi a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. Un bărbat, de 55 de ani, din Craiova, care se afla pe trotuar, a fost rănit, fiind transportat conștient la spital. Maşina s-a oprit
într-un imobil aflat la intersecția cu strada Bucovăț“, au explicat oamenii legii.
Aceştia din urmă au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS