Acasă Local Dolj Dolj: Patru morţi, printre care şi doi copii, lângă Calafat, după impactul...

Dolj: Patru morţi, printre care şi doi copii, lângă Calafat, după impactul dintre o mașină și un TIR

-

 

Tragedie azi-noapte pe o şosea din Dolj. Patru persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 56, în afara localității Calafat, în urma impactului dintre o mașină și un TIR. Potrivit polițiştilor doljeni, accidentul s-a petrecut după ce șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și a lovit un TIR. „Un bărbat de 47 de ani care conducea un autoturism în direcția Calafat – Craiova a pierdut controlul volanului și a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor. În urma impactului, au decedat șoferul autoturismului, o femeie de 38 de ani și doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Potrivit apropiaţilor, șoferul era un fermier din Maglavit, iar fiica lui ar fi împlinit mâine 14 ani.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.