Acasă Local Gorj Un director din primărie şi-a făcut pedichiura la birou

Un director din primărie şi-a făcut pedichiura la birou

-

Unul dintre directorii din Primăria Târgu Jiu foloseşte locul de muncă pentru a-şi face igiena. Este vorba de Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Acesta a fost fotografiat în timp ce se află în biroul său din cadrul instituţiei şi o femeie îi face pedichiura. Pe birou se observă ustensilele respective şi o sticluţă cu lac sau ojă. Femeia din fotografie care apare alături de director este o femeie de serviciu din cadrul Direcţiei Publice de Patrimoniu. Marian Rotaru a apelat la serviciile subalternei sale chiar în timpul programului de lucru. Se pare că a apelat la cine trebuie, din moment ce doamna respectivă are în fişa postului curăţenia în unitate. Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că a văzut şi el imaginea respectivă şi a precizat că va fi realizată o anchetă internă şi că va cere o notă explicativă directorului Marian Rotaru pentru cele întâmplate. „Voi cere o nota explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcţiei, nici Primăriei municipiului Târgu Jiu“, a spus edilul-șef despre fotografia publicată de siteul local scandaldegorj.ro.

Avea piciorul luxat

Marian Rotaru, şeful Direcţiei de Patrimoniu, a negat că a apelat la femeia de serviciu pentru a-i face pedichiura. Acesta a spus că avea o problemă medicală şi a avut nevoie de ajutor. De asemenea, în sticluţa cu ojă de pe biroul său nu ar fi fost decât un ulei special pentru tratament. „Am o gută de șapte-opt ani şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“, a declarat Marian Rotaru. Acesta s-a mai aflat anul trecut de două ori în atenţia unor comisii de disciplină pentru că a folosit angajaţi din instituţie să îi cosească iarba din grădina casei şi pentru că ar fi decontat o călătorie pe care nu ar fi efectuat-o. Marian Rotaru a scăpat de fiecare dată.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tânăr băut și fără permis, prins la volan

Poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat, ieri, în Moţăţei, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea băut şi fără permis un autoturism.