10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljImpact frontal pe DN 65, în comuna Perișor

Impact frontal pe DN 65, în comuna Perișor

Polițiștii doljeni au stabilit că șoferul autoturismului Skoda a intrat pe contrasens și a lovit frontal BMW-ul care circula regulamentar

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă noapte, pe DN 65, în comuna doljeană Perișor. După primele cercetări, polițiștii doljeni au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului ar fi un craiovean de 31 de ani, care a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Sorinel Iacob, de 31 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Skoda pe DN 65, către Calafat, în comuna Perișor a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un BMW condus regulamentar din sens opus de un craiovean de 38 de ani. În urma impactului violent, autoturismul Skoda a luat foc, însă incendiul a fost stins „cu rapiditate“, după cum au precizat oamenii legii. Şase persoane au fost rănite în accidentul rutier provocat de șoferul de 31 de ani. Este vorba de cei doi șoferi, de trei pasagere din BMW – o femeie de 40 de ani și două fete de 14, respectiv 15 ani, dar și de un pasager din Skoda, un bărbat de 47 de ani, din Radovan. Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului trei ambulanțe SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Dolj a intervenit cu încă două ambulanțe pentru transportarea victimelor la spital.
Se pare că șoferul autoturismului Skoda s-a urcat băut la volan, însă acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind victima cu leziunile cele mai grave. În schimb, i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Polițiștii doljeni au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS