16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPiciorul victimei unui accident rutier, găsit pe o casă din cartierul Mofleni

Piciorul victimei unui accident rutier, găsit pe o casă din cartierul Mofleni

Polițiștii craioveni au mers ieri în cartierul Mofleni pentru a ridica piciorul femeii decedate în urma unui accident produs duminică noapte, pe strada Banu Stepan

Descoperire macabră făcută ieri, în cartierul craiovean Mofleni, unde, pe acoperișul unei case, a fost găsit piciorul unei bătrâne care a murit într-un accident produs duminică noapte. Reamintim că, duminică noapte, o femeie de 71 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită în plin de un autoturism Opel care circula pe strada Banu Stepan din municipiu.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, „un bărbat de 30 de ani, din Vârvoru de Jos, care conducea un autoturism pe strada Banu Stepan, a accidentat mortal o femeie, de 71 de ani, din Moțăței, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure“. Medicii de pe ambulanța SMURD care a ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru femeia care murise pe loc. Pompierii doljeni au precizat pentru GdS că victima accidentului prezenta leziuni incompatibile cu viața.
În urma impactului violent, victimei i-a fost smuls un picior, care nu a fost însă găsit de oamenii legii la locul accidentul, în ciuda faptului că a fost căutat chiar și în copacii din zonă. Piciorul femeii a fost găsit abia ieri, pe acoperișul unui imobil aflat la câteva zeci de metri de locul accidentului. Descoperirea macabră a fost făcută de un copil, care și-a anunțat părinții, iar aceștia din urmă au anunțat poliția.
Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au confirmat această situație.
Mai trebuie spus că, după producerea accidentului, șoferul autoturismului a fost înjunghiat de o persoană care a fost identificată în cursul zilei de luni de polițiștii craioveni. Aceștia din urmă au mai explicat că șoferul nu a formulat o plângere penală pentru lovire și alte violențe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS