5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGorjean mort după un accident în hipermarketul Selgros din Craiova

Gorjean mort după un accident în hipermarketul Selgros din Craiova

Un bărbat de 52 de ani, din oraşul gorjean Motru, a murit miercuri la Craiova după ce a suferit un accident la hipermarketul Selgros. Raul Ciobanu se afla la cumpărături, când un palet încărcat cu telefoane mobile şi tablete i-a căzut în cap din cauză că un angajat al magazinului a manevrat greşit un motostivuitor. La faţa locului a fost solicitată imediat o ambulanţă SMURD, care i-a acordat primul ajutor bărbatului. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, victima a fost conştientă la sosirea medicilor şi chiar a vorbit cu aceştia. Bărbatul a fost apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, cu răni la nivelul capului, toracelui şi picioarelor. „După câteva ore de când a fost dus la spital, în jurul orei 17.40, bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Secţia Rurală de Poliţie nr. 4 Coşoveni. Iniţial fusese deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, apoi s-a făcut încadrarea la ucidere din culpă“, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Județean Dolj.
Purtătorul de cuvânt al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu, a precizat pentru GdS că moartea bărbatului a survenit din cauza leziunilor multiple şi extrem de grave.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj a deschis o anchetă. „O echipă a noastră verifică dacă cele întâmplate se află sub incidenţa noastră. Dacă ţine de competenţa noastră, vom stabili în ce condiţii s-a produs incidentul şi cine se face vinovat“, a declarat Cătălin Mohora, directorul ITM Dolj.
Bărbatul care şi-a pierdut viaţa venise din Germania, acolo unde muncea, pentru a-şi petrece sărbătorile acasă. Primarul oraşului Motru a aflat de nenorocire şi a spus că stă la dispoziţia familiei dacă are nevoie de ajutor. „Din informaţiile pe care le am, bărbatul care a murit locuia cu soţia, iar cei doi nu au copii. Îmi pare nespus de rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Până acum familia nu a solicitat nici un ajutor din partea noastră, însă noi le stăm la dispoziţie pentru lucrurile care ţin de primărie“, a declarat Gigel Jianu, primarul din Motru. Şi reprezentanţii hipermarketului din Craiova au transmis că vor fi alături de familia victimei. „Selgros Cash & Carry își exprimă regretul profund pentru pierderea unei vieți omenești. Este și va fi alături de familia victimei și va face tot ce îi stă în putere pentru a o ajuta. De asemenea, reprezentanții Selgros Cash & Carry colaborează cu organele de anchetă abilitate pentru elucidarea condițiilor în care s-a produs tragedia“, a declarat Antoneta Galeș, director Comunicare și Dezvoltare Organizațională Selgros Cash & Carry.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS