12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRezultatele SONDAJULUI SĂPTĂMÂNII

Rezultatele SONDAJULUI SĂPTĂMÂNII

Craiovenii s-au declarat nemulțumiţi de calitatea serviciilor oferite de Primăria Craiova

NU 84%

DA 16%

Cititorii Gazetei de Sud au votat şi săptămâna aceasta în sondajul publicat pe www.gds.ro. Unii dintre aceştia au ales să îşi exprime opiniile, dar şi câteva dintre experienţele personale în comentarii, privind subiectul în discuţie. Majoritatea s-a declarat nemulţumită de serviciile din subordinea Primăriei Craiova, în special cele privind calitatea drumurilor și a parcărilor, situaţia acoperişurilor blocurilor construite fără autorizație, dar şi gradul de implicare a funcționarilor publici și interesul scăzut al acestora pentru soluționarea problemelor cetățenilor.

Cititorii comentează:

„Cine a intrat sâmbătă seară cu maşina în minunata parcare subterană a simţit pe pielea lui respectul primăriei faţă de cetăţeni. Am stat blocat o oră și jumătate la etajul doi“.
Daniel Stoichin

„Curăţarea unor străzi din cartierul central Sfinţii Apostoli, străzile Petre Carp, Crişului se face foarte rar“.
Dumitru Constantinescu

„Nu sunt mulțumit! În Primăria Craiova, de cele mai multe ori nu se respectă termenul legal de răspuns la solicitări în maximum 30 de zile de la depunerea acestora, chiar dacă primești prin poștă un răspuns prin care se comunică faptul că vei primi în timp util un răspuns de la serviciile din primărie împuternicite să o facă!“.
Nicu Dan Petrescu

„Primăria ar trebui să găsească o soluție pentru cei care și-au construit acoperișurile de la bloc prin asociațiile de proprietari, să intre în legalitate, nu să le dea amenzi și să le dea jos. Asta nu este o soluție. Asociațiile ar trebui să se implice mai mult“.
Dan Ciontea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS