11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPercheziții într-un dosar privind fraudarea a șase CAR-uri

Percheziții într-un dosar privind fraudarea a șase CAR-uri

Polițiștii din Argeș și Mehedinți au făcut, miercuri dimineață, percheziții la locuințele unor persoane şi la sediile unor instituții nebancare (CAR-uri), fiind vizate mai multe persoane care ar fi obținut împrumuturi pe care nu le-au mai restituit.
Una dintre percheziții a fost făcută la domiciliul unei persoane din comuna Devesel, județul Mehedinți.
„La data de 22 noiembrie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează nouă percheziţii la locuințele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale și instituții nebancare, din judeţele Argeş și Mehedinți. Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – octombrie 2017, cei vizați ar fi obținut, în mod fraudulos, sume de bani, cu titlu de împrumut, de la șase instituții financiare nebancare de tip CAR, pe care ulterior nu le-ar mai fi restituit“, au precizat oamenii legii.
În acest dosar se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, folosire a instrumentelor false, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Prejudiciul produs celor șase CAR-uri a fost calculat la peste 150.000 de lei, reprezentând împrumuturi nerambursate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS