11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă la Bistrița Nouă: un bărbat de 77 ani și-a omorât un consătean

Crimă la Bistrița Nouă: un bărbat de 77 ani și-a omorât un consătean

Un bărbat în vârstă de 77 ani se află în arest la domiciliu după ce, vineri, 17 noiembrie 2017, l-a omorât pe un consătean de-al său, în vârstă de 73 ani.
Victima lucrase pe timpul zilei în curtea agresorului, iar seara-târziu s-a întors să-și recupereze uneltele. Evenimentul s-a produs vineri, 17 noiembrie 2017, în localitatea Piatra-Olt, sat Bistrița Nouă, din județul Olt.
Suspectul de omor le-a declarat anchetatorilor că l-a văzut pe bărbat intrând în curte, însă nerecunoscându-l, și crezând că cineva străin i-a intrat în curte, s-a apărat, aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu obiecte contondente. Tot agresorul a sunat ulterior la 112, solicitând ajutor.
„Apelul la 112 a fost făcut chiar de agresor. Din câte am înțeles de la colegii mei a spus «L-am omorât!, l-am omorât!», după care nu au mai putut comunica cu el, pentru că se pare i-a căzut telefonul pe jos. La fața locului a acționat echipajul de pe ambulanță, însă a fost trimis și un echipaj al Poliției. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei de 73 de ani, din localitatea Bistrița Nouă. Nu au mai fost efectuate manevre de resuscitare și s-a constatat decesul bărbatului, care pe întreaga suprafață a corpului prezenta o politraumă produsă prin lovituri repetate cu corpuri contondente, printre care se pare și o rangă metalică, și plăgi multiple. Victima a suferit leziuni incompatibile cu viața“, a declarat, pentru Eveniment de Olt, medicul Alina Duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt.
Agresorul a fost prezentat sâmbătă, 18 noiembrie 2017, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrulTribunalului Olt, măsura dispusă fiind arestul la domiciliu pentru bărbatul de 77 ani. Bărbatul a susținut, pe perioada cercetărilor, că nu l-a recunoscut pe consăteanul său și că a crezut tot timpul că este o persoană străină care i-a intrat în curte. Între cei doi nu ar fi avut loc, anterior, în cursul zilei, din ce au stabilit anchetatorii, vreo altercație, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS