27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA murit strivit de un buldoexcavator

A murit strivit de un buldoexcavator

Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața ieri după-amiază, după ce s-a răsturnat cu un buldoexcavator pe care încerca să-l urce pe o platformă. Accidentul s-a petrecut pe strada Zambilelor din municipiul Craiova, unde tânărul lucra la fundația unui imobil.
Din primele cercetări ale polițiștilor craioveni a reieșit că Marian Popescu, de 27 de ani, din localitatea Izvoarele, a terminat săpăturile la fundația unei case, după care a hotărât să urce buldoexcavatorul pe o platformă. Se pare că din cauza unei manevre greșite utilajul s-a răsturnat și l-a prins pe tânăr sub el. „În timp ce executa manevrele de ridicare a buldoexacavatorului, vehiculul a scăpat de pe rampă, iar bărbatul a fost prins sub acesta și lovit în zona capului, loviturile provocându-i decesul. În cauză se efectuează cercetări, urmând să se stabilească dacă este vorba de ucidere din culpă sau despre un accident de muncă“, au precizat, pentru GdS, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.
La locul accidentului au fost trimise o ambulanță și un echipaj de descarcerare, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, care decedase pe loc. De asemenea, la fața locului a ajuns și o echipă de inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, care urmează să stabilească dacă a fost sau nu vorba de un accident de muncă. Cert este că Marian Popescu era reprezentatul unei Întreprinderi Familiale, înființată împreună cu fratele său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS