Programul Colours Cinema Craiova în perioada 17-23 noiembrie: 

A Bad Mom’s Christmas / Mame bune și nebune 2 Avanpremiera ,
Regia: Se Scott Moore, Jon Lucas
Cu: Kathryn Hahn, Kristen Bell, Mila Kunis
Gen film: Comedie
Durată: 106 min
Rating: N15 IMDB: 5.7
De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.
Joi 21:20

 

Murder on the Orient Express / Crima din Orient Express Avanpremiera
Regia: Kenneth Branagh
Cu: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh, Willem Dafoe
Gen film: Crimă, Dramă, Mister
Durată: 114 min
Rating: AP 12 IMDB: 6.8
Renumitul detectiv belgian Hercule Poirot investighează uciderea unui american înstărit care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume.
Joi 19:00

Justice League 3D / Liga Dreptății
Regia: Zack Snyder
Cu: Jason Momoa, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Ben Affleck
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 120 min
Rating: AP 12 IMDB: 8.7
Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.
Vineri pana Joi 18:40; 21:00
Daddy’s Home 2 / Tata în război cu… tata 2
Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell, John Cena, John Lithgow, Scarlett Estevez
Gen film: Comedie
Durată: 98 min
Rating: AP 12 IMDB: 6.2
Daddy’s Home 2 (2017) urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos. Cei doi părinți ajung tocmai la timp pentru a le da peste cap vacanța și a o transforma într-un haos complet. Acum, totul stă în modul de abordare a „intrușilor”. Vor reuși Dusty și Brad să facă față acestui test și să nu-și ruineze sărbătorile?
Vineri pana Miercuri 19:20; 21:20
Joi 17:00

Gnome Alone 3D / Aventura Piticilor
Regia: Peter Lepeniotis, Shelly Shenoy
Cu: Tara Strong, Becky G., Olivia Holt
Gen film: Animaţie
Durată: 89 min
Rating: AG IMDB: 8.5
Chloe împreună cu mama sa, Catherine, se mută din nou. De data asta, într-o casă gotică cu o ciudată colecție de pitici de grădină. De-ndată Chloe observă că această casă ascunde lucruri înspăimântătoare.
După întoarcerea de la școală, Chloe și vecinul ei gălăgios Liam descoperă că piticii de grădină sunt vii. Acesti pitici de grădină protejează planeta de amenințarea monstruleților numiți Troggs, care au invadat casa venind dintr-o altă lume. Când singura soluție de a-i opri pe monstruleți eșuează, Chloe, Liam și piticii de grădină vor începe lupta împotriva monstruleților pentru a salva lumea. Un film plin de aventură, mister și umor.
Vineri pana Joi 12:20

Leatherface / Leatherface: Ucigașul fără chip
Regia: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Cu: Lili Taylor, Stephen Dorff, Finn Jones
Gen film: Horror, Thriller
Durată: 87 min
Rating: IM18 IMDB: 5.1
O incursiune în adolescenţa faimosului Jackson (Sam Strike), horror-ul dezvăluie motivaţia şi felul în care acesta a devenit nemilosul ucigaş fără chip. Ca să evadeze dintr-un spital de psihiatrie, tânărul împreună cu prietenii lui extrem de violenţi Bud (Sam Coleman), Ike (James Bloor) şi Clarice (Jessica Madsen) o răpesc pe asistenta medicală Lizzy (Vanessa Grasse). Ambiţios şi condus de răzbunare, un poliţist texan încearcă să îl prindă, urmând şirul de victime pe care grupul îl lasă în urma sa. Filmul „Leatherface: Ucigaşul fără chip” prezintă povestea care precedă întâmplările sângeroase din „Masacrul din Texas”.
Vineri pana Miercuri 15:20
The Son of Bigfoot 3D / Bigfoot Junior
Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Cu: Christopher L. Parson, Cal Brunker, Joe Thomas, Joey Camen, Bob Barlen
Gen film: Animaţie, Comedie
Durată: 91 min
Rating: AG IMDB: 6.0
Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul și faima capturându-i.
Dublat
Vineri pana Joi 14:15

Thor: Ragnarok 3D
Regia: Taika Waititi
Cu: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 130 min
Rating: AP12 IMDB: 8.2
Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.
Vineri pana Joi 16:10

The Swan Princess: Royally Undercover / Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală
Regia: Richard Rich
Gen film: Animaţie
Durată: 79 min
Rating: AG IMDB: 4.9
După ce în Regat sosesc niște vizitatori misterioși, prințesa Alise, Lucas și cu prietenii lor pornesc sub acoperire într-o misiune de spionaj ultrasecretă, pentru a vedea cine e de încredere, și cine nu. Vor avea nevoie de abilitățile lor de detectivi super pricepuți, dar și de gadget-uri cool pentru a dezlega misterul regal, și pentru a salva Regatul.
Dublat
Vineri pana Miercuri 12:00; 13:40
Joi 13:10
Geostorm 2D / Geostorm: Pericol Global
Regia: Dean Devlin
Cu: Jeremy Ray Taylor, Gerard Butler, Abbie Cornish, Talitha Bateman, Ed Harris
Gen film: Acţiune, SF
Durată: 109 min
Rating: AP12 IMDB: 5.7
În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui.
Vineri pana Miercuri 17:10
Joi 14:50