16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCadavrul unui băiat de 14 ani, descoperit la marginea localității Vădastra

Cadavrul unui băiat de 14 ani, descoperit la marginea localității Vădastra

Tatăl băiatului de 14 ani (în flanel alb) a explicat că ultima oară și-a văzut fiul luni după-amiază
Tatăl băiatului de 14 ani (în flanel alb) a explicat că ultima oară și-a văzut fiul luni după-amiază

Cadavrul unui adolescent de 14 ani din localitatea Brastavățu, Olt, a fost descoperit ieri-dimineață, la marginea satului Vădastra. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că trupul neînsuflețit al băiatului a fost devorat de animale, cauza morții urmând să fie stabilită în cursul zilei de miercuri, după efectuarea necropsiei de către medicii legiști. Capul victimei a fost găsit la câteva zeci de metri depărtare de corp, cel mai probabil fiind târât de câini.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Olt, macabra descoperire a fost anunțată prin 112 de un bărbat din comună, iar la fața locului a fost direcționat un echipaj de polițiști din Brastavățu. Ulterior, cercetările au fost preluate de o echipă de ofițeri criminaliștii din cadrul IPJ Olt. „La fața locului au fost colegii de la Postul de Poliţie din Brastavăţu, care au găsit cadavrul unei persoane de sex masculin ce pare devorat de animale. Acesta a fost găsit la ieşirea din localitate, în apropierea unui drum public, pe câmp. Conform procedurii, cercetările au fost continuate de echipa operativă din cadrul inspectoratului“, au precizat reprezentanții IPJ Olt.
Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui adolescent de 14 ani, din localitate, care plecase de la domiciliu, însă până ieri familia acestuia nu anunțase dispariția lui de la domiciliu. Băiatul plecase în repetate rânduri, acesta fiind motivul pentru care tatăl său nu s-a îngrijorat văzând că luni seară nu s-a întors acasă. Bărbatul susține că și-a văzut fiul ultima oară luni după-amiază. Oamenii legii au mai aflat că adolescentul a fost văzut în viață ultima oară luni noapte, într-o benzinărie din localitate, însoțit de mai mulți tineri din comună.
Pentru că există suspiciuni privind comiterea infracțiunii de omor, ieri după-amiază cercetările în acest caz au fost preluate de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS