21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrinși băuți la volan, în ziua de Crăciun

Prinși băuți la volan, în ziua de Crăciun

Mai mulți șoferi doljeni au fost depistați conducând băuți chiar în ziua de Crăciun
Mai mulți șoferi doljeni au fost depistați conducând băuți chiar în ziua de Crăciun

Polițiștii doljeni au ieșit pe străzi și în ziua de Crăciun, ocazie cu care au depistat mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan. Unul dintre ei, un craiovean de 50 de ani, a avut o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, duminică, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Băileşti au oprit în trafic, pe strada Victoriei, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. Pentru că mirosea a alcool, șoferul a fost rugat să sufle în aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică, în jurul orei 22.00, oamenii legii au fost anunțați că, pe DE 79, în comuna Podari, s-a produs un accident de circulație. Polițiștii s-au dus la fața locului, unde au stabilit că un craiovean de 31 de ani, care conducea un autoturism dinspre Segrcea către Craiova, a pierdut contolul direcției, a ieșit de pe șosea și a acroșat parapetul de protecție de pe marginea drumului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeași zi, în jurul orei 23.15, polițiștii Secției 4 Craiova au depistat în trafic un craiovean de 50 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Carol I. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat în cazul său o alcoolemie record, de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Oamenii legii au mai precizat că cei trei șoferi au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe de sânge, iar pe numele lor au fost întocmite dosare penale privind comiterea infracțiunii de conducere sub influenața băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS