6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Acţiune pentru depistarea călătorilor frauduloşi din trenuri şi a hoţilor de fier

Dolj: Acţiune pentru depistarea călătorilor frauduloşi din trenuri şi a hoţilor de fier

Poliţiştii Biroului Transporturi şi cei din cadrul posturilor subordonate au organizat în perioada 17 – 23 noiembrie acţiuni împreună cu jandarmi şi organe de control CFR din cadrul Regionalei Craiova, pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi trenurile de persoane, combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, precum şi a fenomenului de călătorie frauduloasă.

Astfel, au fost organizate 9 controale pe linia pazei bunurilor, dar şi la centrele de colectare a fierului vechi, au fost verificate 65 de trenuri, staţii şi triaje, au fost legitimate 90 de persoane şi depistaţi 21 de călători frauduloşi.

La data de 20 noiembrie a.c., în timpul unei acţiuni, a fost oprit pentru control un autovehicul, care transporta materiale neferoase. În urma verificării documentelor s-a stabilit că existau diferenţe între cantităţile trecute în documentele de însoţire a mărfurilor, motiv pentru care s-a dispus confiscarea cantităţii de 989 kg materiale neferoase, în valoare de aproximativ 5000 de lei. Conducătorul auto de 39 de ani a fost sancţionat contravenţional cu 2000 lei amenda conform legii de 12/1990.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS