22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRadio Sud demarează campania „Colorează ŞI TU viața unui copil“

Radio Sud demarează campania „Colorează ŞI TU viața unui copil“

 

Campania „Colorează ŞI TU viața unui copil“ este o inițiativă umanitară de întrajutorare a preșcolarilor și elevilor din Craiova și județ, care presupune colectarea de haine, rechizite și jucării.
Este vorba de o acțiune implementată de postul Radio Sud în parteneriat cu grupul Civitas, ce se derulează în perioada 20 octombrie 2016 – 1 iunie 2017.
Campania este gândită ca o acţiune de sprijin pe termen lung, pentru a strânge cât mai multe produse ce vor fi distribuite în trei etape: 1-15 decembrie 2016, 1-15 martie 2017, 1-15 iunie 2017.
Toate obiectele colectate vor merge către copii din familii modeste, cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, de la grădinițele și școlile primare din cele mai sărace localităţi ale judeţului Dolj.
Cei care doresc să dea o mână de ajutor trebuie să știe că urnele de colectare sunt amplasate la sediul Radio Sud din str. Câmpia Islaz, nr. 97A, în Electroputere Mall, Auchan Craioviţa şi în Mercur Center.

03
„Încercam să ajutăm copiii care nu sunt atât de norocoși, dar care merită, cu siguranță, efortul și toată implicarea noastră. E important de ştiut că fiecare dintre noi poate contribui cu ce are acasă.
Vorbim de obiecte și haine în stare bună, dar care nu își mai găsesc utilitatea în căminul nostru: jucării, cărți, caiete, culori, obiecte de uz casnic pentru copii etc.“, a declarat Ionela Gherghe, director Radio Sud Craiova.
„Proiectul este deschis, se poate implica oricine dorește, avem nevoie de voluntari pentru munca de sortare și împachetare. De asemenea, dacă sunt persoane care vor să ajute, dar nu au posibilitatea de a depune produsele în urnele amplasate, pot lua legătura cu noi și găsim o soluție“, a declarat Virginia Barbu, unul dintre coordonatorii campaniei.
Civitas Group continuă acțiunile de implicare socială și a răspuns pozitiv acestui proiect, oferind urnele de colectare și transportul pachetelor către copii.
De asemenea, hainele și jucăriile strânse vor fi sortate și igienizate înainte de a fi duse copiilor. Spălătoria Total Wash s-a alăturat campaniei noastre și va asigura acest serviciu.
Mulțumim și celorlalți colaboratori și parteneri care au răspuns prezent apelului nostru umanitar: Civitas Group, Librarie.net, Electroputere Parc, Mercur Center și Auchan Craioviţa.

Mai multe detalii pe www.radiosud.ro,  telefon: 0251.413100 si email: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS