24.6 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEchipa Opel Team Craiova a dus cadouri unor doljeni nevoiaşi

Echipa Opel Team Craiova a dus cadouri unor doljeni nevoiaşi

„Moş Crăciun există!“, este mesajul unor tineri din Craiova care au hotărât că pot aduce bucurie în casa unor doljeni cu o situaţie materială precară.
Impresionaţi de cazurile sociale apărute în Gazeta de Sud, tinerii au decis să doneze bani, haine, jucării, alimente, produse de îngrijire personală pentru a ajuta familiile nevoiaşe în prag de Sărbători. Au strâns astfel zeci de pachete, pe care le-au dus în câteva localităţi din judeţ.
„Am ales familii care se confruntă cu probleme financiare din Segarcea, Giurgiţa şi Brabova, familii monoparentale, cu mulți copii, persoane cu probleme de sănătate. Am fost profund impresionaţi de condiţiile în care trăiesc aceşti oameni, de povestea acestor copii minunaţi, de puterea părinţilor, de drama prin care trec. Fără locuri de muncă, fără venituri, este trist să vezi copii care au uitat să zâmbească, copii care trăiesc la lumina lumânărilor. Orice dar contează pentru aceşti oameni, este important ca noi ca şi societate să înţelegem că nu trebuie să rămânem indiferenţi la necazurile semenilor, ci să dăruim din puţinul nostru. Crăciunul este şi trebuie să fie al tuturor!“, au declarat membrii clubului Opel Team Craiova, care a iniţiat această campanie.
Clubul Opel Team a luat fiinţă în anul 2007, la început cu 20 de persoane, însă a ajuns să aibă peste 2.400 de membri, oameni simpli cu pasiune pentru maşini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS