17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTelespectatorii Alege TV - premiați zilnic până la Crăciun

Telespectatorii Alege TV – premiați zilnic până la Crăciun

Anca Dumitrașcu și Bogdan Groșereanu în studioul Alege TV (Foto: Bogdan Grosu)
Anca Dumitrașcu și Bogdan Groșereanu în studioul Alege TV (Foto: Bogdan Grosu)

În luna decembrie, pe telespectatorii Alege TV îi așteaptă o mulțime de surprize. Campania prin care fidelitatea telespectatorilor Alege TV este răsplătită își desemnează câștigătorii în emisiunile „Subiectele Zilei“ și „Popas Folcloric“, ambele transmise în direct. Și dacă „Subiectele zilei“ aduce informații proaspete și pachete cu bunătăți de Crăciun, vinerea, telespectatorii sunt invitați să facă un popas folcloric cu multă voie bună și cu cadouri de tot felul: electronice, electrocasnice, produse de îngrijire personală sau cosmetice. „Este minunat că avem ocazia să premiem telespectatorii fideli ai emisiunii noastre. În fiecare vineri, sunt încântată să văd că din ce în ce mai mulți oameni fac popas folcloric alături de noi. De aceea, ofer din toată inima cadourile și sper să aduc bucurie odată cu ele“, a spus Claudia Cocoș, realizatoarea emisiunii „Popas Folcloric“, care se difuzează în seara aceasta, de la ora 20.00. Oltenii iubitori de folclor sunt așteptați cu urări pentru cei dragi în direct, la numărul de telefon 0720.880.480.

Subiectele, dar și cadourile zilei

Cuprinși de magia sărbătorii de Crăciun, Anca Dumitrașcu și Bogdan Groșe­reanu, realizatorii emisiunii „Subiectele Zilei“, au decis să vină în ajutorul lui Moș Crăciun și să ofere cadouri telespectatorilor care intră în direct și dezbat cele mai importante teme ale zilei. Astfel, 12 pachete pline cu bunătăți sunt pregătite să plece spre casele telespectatorilor Alege TV.
„Subiectele Zilei“ este o emisiune de interes general, difuzată zilnic, de luni până joi, la Alege TV, începând cu ora 18.30. Emisiunea intră în miezul celor mai importante evenimente petrecute în Oltenia și ascultă opiniile telespectatorilor, dar și sugestiile sau problemele pe care vor să le sesizeze. „Ne bucurăm să vedem că telespectatorii sunt interesați de temele propuse de noi. Am avut telefoane în direct cu păreri foarte interesante și chiar sugestii demne de luat în calcul. De aceea, vrem să îi încurajăm pe telespectatorii noștri să intre în direct și să își exprime părerile, pentru că sunt importante pentru noi“, a spus Bogdan Groșereanu.
„Principiul este simplu: primul venit, primul servit! Astfel, primele patru telefoane pe care le vom primi în fiecare emisiune vor fi desemnate în mod automat câștigătoare. Nu trebuie decât să sunați, iar noi vă oferim cadoul!“, acesta este mesajul Ancăi pentru telespectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS