11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDouă persoane găsite fără viață într-o casă de pe strada Păuniței

Două persoane găsite fără viață într-o casă de pe strada Păuniței

Polițiștii și pompierii craioveni au stabilit după primele cercetări că cele două persoane  au murit intoxicate cu gazele emanate de un aragaz improvizat
Polițiștii și pompierii craioveni au stabilit după primele cercetări că cele două persoane
au murit intoxicate cu gazele emanate de un aragaz improvizat

Două persoane, o femeie de 19 ani și un bărbat de 39 de ani, au fost găsite decedate ieri-dimineață, într-un imobil de pe strada Păuniței din Craiova, în care locuiau cu chirie. Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Dolj, tragedia a fost anunțată prin 112 în jurul orei 9.00, de o rudă a bărbatului, iar la adresa indicată a fost trimisă o ambulanță SMURD și un echipaj de polițiști. Medicii SMURD i-au găsit inconștienți pe Ramona Dumitru și pe Ștefan Mihai, de 19 ani, respectiv 39 de ani, care locuiau cu chirie, în concubinaj, în imobilul de pe strada Păuniței.
Deși au încercat să le acorde primul ajutor, medicii nu i-au mai putut salva pe cei doi.
„Medicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare aproximativ 40 de minute, însă, în cele din urmă, a fost constatat decesul celor două persoane. În imobil a fost descoperită, pe un aragaz improvizat, o oală arsă în totalitate.
Se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzei decesului“, a declarat Florin Cocoșilă, şeful Compartimentului Informare şi Relaţii Publice din cadrul ISU Dolj.
După primele cercetări, oamenii legii și pompierii au stabilit că cei doi au uitat o oală cu mâncare pe aragazul improvizat, care era alimentat de o butelie cu gaz. După ce oala a ars, flacăra aragazului s-a stins, iar cele două persoane, care cel mai probabil adormiseră între timp, s-au intoxicat cu gazele emanate.La rândul lor, reprezentanții IPJ Dolj spun că se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acel imobil.
„Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care și-au pierdut viața cele două persoane“, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS