Acasă Local Dolj Muzica Germaniei răsună în Cetatea Banilor

Muzica Germaniei răsună în Cetatea Banilor

-

Stagiunea Europa aduce la Craiova muzica plină de rafinament şi eleganţă a Germaniei. Joi, 26 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala „Filip Lazăr“,
„Muzicienii germani se prezintă“. Vor participa la întâlnirea cu publicul craiovean dirijorul Vinzenz Weissenburger și violonista Anite Stroh. Intrarea publicului la eveniment este liberă.
Vineri, 27 noiembrie, de la ora 19.00, dirijorul Vinzenz Weissenburger se va afla la pupitrul simfonicului craiovean, alături de violonista Anite Stroh, pentru a prezenta un program romantic, din creaţia compozitorilor Franz Schubert, Robert Schumann şi Franz Liszt. De asemenea, publicul va audia în primă audiţie „Erlkönig“, fantezie simfonică din baletul „Fiul aerului“ de Hans Werner Henze.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.