Acasă Local Dolj Modernizarea Pieței Dezrobirii, amânată din nou

Modernizarea Pieței Dezrobirii, amânată din nou

-

Piața Dezrobirii va rămâne un loc abandonat, cel puțin până când nu se găsește o firmă care să o modernizeze la costurile impuse de beneficiar (Foto: Arhiva GdS)
Piața Dezrobirii va rămâne un loc abandonat, cel puțin până când nu se găsește o firmă care să o modernizeze la costurile impuse de beneficiar (Foto: Arhiva GdS)

Modernizarea singurei piețe din cartierul craiovean Rovine, Piața Dezrobirii, a fost amânată din nou. După ce prima licitație a fost anulată din cauză că nu s-a prezentat nimeni și deși la a doua licitație organizată pentru lucrările amintite se prezentase, în cele din urmă, o societate dispusă să facă modernizarea, și această procedură a fost anulată. Conform SC Piețe și Târguri SRL, firma respectivă nu a depus o ofertă conformă.
„La ultima licitaţie a fost o singură ofertă, care depăşea valoarea stabilită de evaluator, aşa că s-a decis reluarea licitaţiei“, au explicat reprezentanții Piețe și Târguri.
A treia licitație pentru lucrările de modernizare ale Pieței Dezrobirii a fost, așadar, pornită, la aceleași costuri ca la primele două proceduri, după cum se arată pe site-ul Piețelor. Este vorba de o investiție în valoare de 97.978 de lei fără TVA, care include, printre altele, realizarea unei hale de tip open space, cu o structură metalică şi un acoperiş cu învelitoare din panouri termoizolante, prevăzut cu parazăpezi şi sistem de scurgere a apelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Iohannis: Trebuie să regândim sistemul de sănătate românesc

Klaus Iohannis a afirmat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, necesitatea regândirii întregului sistem de sănătate românesc, în condițiile în care a...

Se măresc salariile personalului plătit din fonduri publice

Parlamentul a modificat Legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, astfel încât salariile personalului din cadrul Institutului pentru studierea problemelor minorităţilor...

Vâlcea: Nouă persoane diagnosticate cu COVID-19

Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Vâlcea a anunţat că numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în  județ, la acest moment,...