Acasă Local Dolj Wizz Air reia de mâine zborurile de la Craiova

Wizz Air reia de mâine zborurile de la Craiova

-

(Foto: Arhiva GdS)
(Foto: Arhiva GdS)

Compania aeriană Wizz Air, care are bază operațională pe Aeroportul Craiova, revine în Bănie zilele acestea. „Wizz Air își va relua zborurile de pe Aeroportul Craiova pe 10 noiembrie, data anunțată în cel mai recent comunicat de presă al companiei“, au reconfirmat, pentru GdS, reprezentanții companiei. Totodată, conducerea Aeroportului Craiova a spus că avizele necesare reluării zborurilor vor fi luate de la Autoritatea Aeronautică Civilă astăzi.
Wizz Air și-a suspendat activitatea de pe Aeroportul Craiova pe 1 iunie, atât pentru a permite o desfășurare mai bună a lucrărilor de reabilitare a pistei, cât și pentru că dalele pistei ar fi reprezentat un pericol în eventualitatea în care frecvența curselor ar fi urmat să crească, așa cum era programat la acea vreme.
Deși zborurile trebuia reluate pe 25 octombrie, compania a informat, printr-un comunicat de presă, că își dorește lucrările definitivate nu doar la pistă, ci și la calea de rulare și la pista de îmbarcare-debarcare. Din această cauză, reluarea zborurilor a fost amânată pentru 10 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...