12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe reia asfaltarea pe strada Calea București

Se reia asfaltarea pe strada Calea București

Pe Calea București va începe, de marți, 27 octombrie, turnarea ultimului strat de asfalt, la trei luni după așternerea primului (Foto: Arhiva GdS)
Pe Calea București va începe, de marți, 27 octombrie, turnarea ultimului strat de asfalt, la trei luni după așternerea primului (Foto: Arhiva GdS)

După mai multe săptămâni în care muncitorii nu au fost văzuți pe strada Calea București și după trei luni de la așternerea primului strat de asfalt, Primăria Craiova anunță, printr-un comunicat de presă că, de marți, va începe așternerea stratului de uzură. Circulația rutieră va suferi restricții, deoarece constructorul Delta ACM va executa aceste lucrări în mai multe faze.

În ce zone se închide circulația?

Marți se va închide traficul auto pe firul stâng al străzii Calea Bucureşti, pe sensul de mers către Electroputere (partea cu Piaţa Centrală), pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bulevardul Carol I şi intersecţia cu strada Horia.
Această închidere se va realiza în două etape: în prima etapă, între orele 7.00 și 13.00 se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu bulevardul Carol I şi intersecţia cu strada Fraţii Goleşti, iar în cea de-a doua, între orele 13.00 și 20.00, se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Fraţii Goleşti şi intersecţia cu strada Horia.
Miercuri, 28 octombrie, traficul va fi închis tot pe firul stâng al străzii Calea București, pe același sens de mers, pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Horia şi intersecţia cu strada Sărarilor. Și aici, lucrările se vor desfășura în două etape: în prima, între orele 7.00 și 13.00, se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Horia şi intersecţia cu străzile Petre Ispirescu – Spania, iar în cea de-a doua, între orele 13.00 și 20.00, se va interveni pe tronsonul dintre intersecţia cu străzile Petre Ispirescu – Spania şi intersecţia cu strada Sărarilor.
Joi, 29 octombrie, traficul se va închide tot pe firul stâng al arterei și pe același sens, însă pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu strada Sărarilor și Pasajul Electroputere.

Șoferii, rugați să ocolească marea arteră

Ca urmare a acestor lucrări, circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii, pe celălalt fir de circulaţie al străzii Calea Bucureşti. Conducătorilor auto li se solicită să evite tranzitarea străzii Calea București, folosind rute alternative, iar cei care vor tranzita zonele cu lucrări sunt rugați să respecte cu strictețe semnalizările rutiere temporare instituite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS