9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA omorât o femeie și a fugit

A omorât o femeie și a fugit

accident pielesti

Un craiovean de 27 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului după ce, joi seară, în comuna Pielești, a accidentat mortal o femeie de 56 de ani, după care a fugit de la locul faptei.
Șoferul a fost prins destul de repede, pentru că unul din numerele de înmatriculare ale BMW-ului pe care îl conducea a căzut la locul accidentului.
Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost anunțați, joi seară, în jurul orei 20.30, că pe DN 65, în comuna Pielești, a avut loc un accident de circulație mortal, iar autorul a părăsit locul faptei. Persoana care a sunat la 112 le-a dat oamenilor legii și numărul de înmatriculare al autoturismului care a lovit-o pe femeie, pentru că una din plăcuțe, cu numărul DJ-12-WON, căzuse pe șosea în urma impactului.
Oamenii legii au trimis mai multe echipaje la fața locului, iar în timp ce făceau măsurători, polițiștii l-au văzut în trafic pe autorul accidentului, care, între timp, fusese identificat.
Este vorba de craioveanul Abdul Salam, de 27 de ani, ce se întorsese la Pielești, la locul accidentului, cu mașina tatălui său. BMW-ul cu care o accidentase mortal pe femeie îl lăsase acasă, după cum au stabilit polițiștii de la Rutieră.
Ulterior, după primele cercetări, s-a stabilit că Abdul Salam, în timp ce conducea un BMW dinspre Balş spre Craiova, a accidentat-o mortal pe Ioana Dumitru, de 56 de ani, din comuna Pieleşti, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe marginea șoselei. După producerea accidentului, șoferul nu a oprit și nici nu a anunțat incidentul prin 112.
„După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, acesta fiind identificat în scurt timp de polițiștii doljeni. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat“, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.
Polițiștii doljeni au mai precizat că șoferul de 27 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS