Acasă Local Dolj Recon construiește Centrul de Agrement și Sport

Recon construiește Centrul de Agrement și Sport

-

Asocierea Recon SA – SC MSPORT PRO SRL a fost declarată câștigătoare a contractului de execuție pentru Centrul Turistic pentru Agrement și Sport al Consiliului Județean Dolj, după ce a fost singura care s-a prezentat la această licitație. Față de valoarea estimată de CJ Dolj, de 12.541.560,63 lei fără TVA, câștigătorii au licitat o sumă de 11.304.091,08 lei fără TVA, cu peste un milion de lei mai puțin. „Trebuie să terminăm lucrarea până la sfârșitul anului. Este grea, dar mai avem un asociat, o firmă specializată pe terenuri de sport și iluminat. După 1 februarie ar trebui să ne apucăm de lucru. Am semnat contractul și acum pregătim documentele necesare pentru a fi dat ordinul de începere a lucrărilor“, a explicat directorul general al Recon SA, Marian Petcu.
Lucrările la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport trebuie încheiate până la sfârșitul anului 2015, ele fiind finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul de intervenţie 5.2 – „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice“. Centrul urmează să fie construit pe un teren de 30.877 mp aflat pe Calea București, în spatele blocurilor aviatorilor din zona Aeroportului Craiova, și va avea terenuri de fotbal, de tenis de câmp, terenuri multifuncționale, dar și piste de alergat cu groapă de nisip și de bowling. Amatorii de cățărări vor avea la dispoziție și un perete de alpinism. Pe partea de interior, centrul va beneficia de săli de forță, de masaj, de biliard, fitness, tenis de masă, având și o saună.

ȘTIRI VIDEO GdS

Locatara care terorizeazā blocul

Teroare într-un bloc din cartierul craiovean Rovine. O locatară cu posibile probleme psihice a lăsat două luni aragazul aprins şi a plecat...