10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Percheziţii la domiciliul unui bărbat bănuit de comercializare ilegală de tutun

Olt: Percheziţii la domiciliul unui bărbat bănuit de comercializare ilegală de tutun

Poliţiştii au ridicat peste 2.200 de ţigarete şi 68 kilograme de tutun în urma efectuării unei percheziţii la locuinţa unei persoane bănuite de comercializare ilegală de tutun.

În cursul acestei zile, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei oraşului Balş, au efectuat o percheziţie domiciliară, în oraşul Balş, la un bărbat bănuit de comercializarea ilegală de tutun şi produse din tutun. Percheziţia s-a desfăşurat într-un dosar aflat în instrumentarea Poliţiei oraşului Balş, în care se efectuează cercetări pentru comiterea unor infracţiuni prevăzute de Codul fiscal.

În urma efectuării percheziţiei, bărbatul, în vârstă de 51 ani, din localitate, a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Balş, pentru audieri. Acesta este bănuit că, în perioada 2013 – 2014, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăţi comerciale pe care o administrează, tutun mărunţit, tratat.
La percheziţii, au fost găsite şi ridicate, în vederea probării activităţii infracţionale, 2.247 bucăţi ţigarete,  67,24 kg foi tutun vrac, 35.600 filtre plus foiţă pentru ţigarete, 145,5 litri alcool netimbrat,  precum şi un pistol cu gaze, un pistol cu aer comprimat şi o puşcă cu aer comprimat, deţinute fără documente legale.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS