10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Aproximativ 200 de locuri de muncă disponibile în întreg judeţul

Olt: Aproximativ 200 de locuri de muncă disponibile în întreg judeţul

În această săptămână, oltenii fără un loc de muncă pot opta pentru unul din cele 210 de locuri vacante. Situaţia locurilor de muncă disponibile la fiecare agenţie locală din judeţ este următoarea: Agenţia Locală Slatina – 103 locuri, Agenţia Locală Caracal – 76 de locuri, Punctul de lucru Drăgăneşti-Olt – 30 locuri şi punctul de lucru Balş un loc, potrivit gazetanoua.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă ( AJOFM) Olt, Elena Iordache, cele mai multe joburi sunt pentru absolvenţii cu studii medii şi pentru necalificaţi, ofertele fiind cu preponderenţă în domeniul confecţiilor şi industriei textile.
Astfel, angajatorii caută muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, confecţioneri-asamblor articole din textile, muncitori în construcţii, electromecanici, electricieni în construcţii, sudori, inginer mecanic, inginer reţele electrice, inginer electrotehnist, arhivişti, arhivari, instalatori instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, lăcătuşi mecanici, frezori, mecanici utilaje, ospătari universal, dar şi paznic sau croitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS