Acasă Local Gorj Peste 150 de medici de familie au cititoare de carduri

Peste 150 de medici de familie au cititoare de carduri

-

Majoritatea medicilor de familie din Gorj au intrat în linie dreaptă în ceea ce privește achiziționarea cititoarelor pentru cardurile de sănătate. Potrivit Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, 150 de medici de familie, din aproximativ 200, şi-au procurat cititoarele de carduri, iar restul vor intra în legalitate până la sfârşitul anului acesta. Deja peste 4.700 de cartele au fost inițializate, și urmează ca și celelalte să fie activate, astfel încât, după data de 1 ianuarie, pacienții să poată beneficia de servicii medicale folosind cartela electronică.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.