Acasă Local Gorj Colaborare între IPJ Gorj şi poliţişti din Norvegia

Colaborare între IPJ Gorj şi poliţişti din Norvegia

-

(Foto: impactingorj.com)
(Foto: impactingorj.com)

Poliţiştii gorjeni vor beneficia de stagii de pregătire la colegii lor din Norvegia. În acest sens a fost semnat un contract de finanţare între Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, în calitate de beneficiar, şi Ministerul Fondurilor Europene – Punctul Naţional de Contact, în calitate de ordonator de credite, pentru implementrarea proiectului „Vizită pentru identificarea de parteneri în Norvegia”. Proiectul urmăreşte dezvoltarea relaţiilor bilaterale româno-norvegiene, schimbul de bune practici în domeniul implementării proiectelor derulate prin fonduri europene şi identificarea de parteneri pentru a derula activităţi bilaterale în cadrul domeniilor de interes comun – violenţa domestică, cooperare judiciară, copii şi tineri în situaţii de risc etc).

În cadrul proiectului, specialişti de la IPJ Gorj se vor deplasa în luna ianuarie a anului 2015 în oraşul Kvinesdal din Norvegia, ocazie cu care vor avea o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai unor ONG-uri şi autorităţi publice, . De asemenea, aceştia vor avea o întâlnire cu consulul onorific al României la Stavanger, domnul David S. Ottesen.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Schimbările de spirit şi micile distrageri iritante v-ar putea provoca temporar o contradicţie cu un partener. Puteţi percepe insulte acolo unde...