16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Expoziţie-cadou pentru o elevă de la Liceul "Petrache Trişcu"

Craiova: Expoziţie-cadou pentru o elevă de la Liceul „Petrache Trişcu”

-

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman“ a găzduit timp de două luni cursuri de vară pentru copii

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” invită publicul miercuri, 17 decembrie 2014, de la ora 13:00, la vernisajul expoziţiei de desen si pictură intitulată „Pagini din universul meu”. Expoziţia, care va fi prezentată la Galeria de Artă „Aman”, poartă semnată Elenei Cristina Ionescu, elevă la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, care lucrează sub coordonarea învăţătoarei Virginia Stănescu. Expoziţia este un dar făcut de Bibliotecă micuţei, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 18 decembrie.

Oana OLARU
Oana OLARU
Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.