Poliţiştii din Celaru, judeţul Dolj, au fost sesizaţi ieri de către un bărbat de 46 de ani, din comună, sat Ghizdăveşti, cu privire la faptul că din cultura de viţă de vie ce o deţine în câmp i-au fost sustrași 20 spalieri din lemn. Tot ieri, la sediul postului s-a prezentat o altă consăteană care a sesizat, de asemenea faptul că din cultura de viţă de vie pe care o deţine în câmp i-au fost sustrași mai mulţi spalieri din lemn.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul furtului, în persoana lui Jane Mihai, de 50 de ani, din localitate. Acesta ascunsese spalierii furaţi în curtea locuinţei sub o grămadă de paie, după care a dispărut de acasă.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, continuând cercetările pentru prinderea autorului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.