Poliţiştii Secţiei 4 Craiova au fost sesizaţi aseară cu privire la faptul că o persoană încearcă să sustragă o bicicletă din faţa imobilului nr. 80, de pe strada Nicolae Iorga, nr. 80, din Craiova.
La faţa locului, poliţiştii craioveni l-au depistat pe Dovlecioaică Ştefăniţă, de 21 de ani, din localitate, având asupra sa un patent cu care a tăiat cablu de siguranţă de la o bicicleta asigurată corespunzător.
În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus continuare urmăriri penale faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Tânărul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore şi introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca în astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.