21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 12-18 decembrie

Programul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 12-18 decembrie

Jim Carrey şi Jeff Daniels revin pe marile ecrane în filmul "Dumb and Dumber to" (Foto: cinemablend.com)
Jim Carrey şi Jeff Daniels revin pe marile ecrane în filmul „Dumb and Dumber to” (Foto: cinemablend.com)

Cinematograful Colours Cinema continuă să invite craiovenii să vizioneze cele mai noi şi populare filme. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care rulează la Colours Cinema în săptămâna 12-18 decembrie, precum şi programul proiecţiilor.

Dumb and Dumber to
Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Cu: Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden, Kathlene Huslin
Gen film: Comedie
Durata: 109 minute

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:30

The Hobbit: The Battle of the Five Armies 3D AV
Regia: Peter Jackson
Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durata: 144 minute

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 21:00

Exodus: Gods and Kings
Regia: Ridley Scott
Cu: Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Aaron Paul
Gen film: Dramă, Istoric
Durata : 150 minute
Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locaţiile de filmare au inclus un arid lanţ muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: orele 18:00; 21:00
Joi: ora 18:00

Nightcrawler
Regia: Dan Gilroy
Cu: Rene Russo, Jake Gyllenhaal, Bill Paxton
Gen film: Crimă, Dramă
Durata : 117 minute

În fiecare noapte, în timp ce oraşul doarme, echipe frenetice înarmate cu maşini rapide, camere video scumpe şi radare de poliţie pornesc la vânătoare prin Los Angeles în căutarea unui subiect senzaţional. Aceşti jurnalişti independenţi, cunoscuţi şi sub numele de „prădători de noapte”, vânează accidente de maşină, incendii, crime şi orice alt fel de incident pe care îl filmează în speranţa ca apoi să-l vândă televiziunilor locale pentru jurnalele de ştiri. Alergând de la un incident unde e prezentă poliţia la altul, aceştia sunt mânaţi de un calcul simplu care converteşte infracţiunile şi victimele în dolari şi cenţi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 16:00

Paddington
Regia: Paul King
Cu: Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins,Hugh Bonneville, Ben Whishaw
Gen film: Comedie, Familie
Durata : 95 minute

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât – pe care stă, scris de mână, „Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc.” – ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington – până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:00
Sâmbătă – Duminică: ora 12:00

The Judge
Regia: David Dobkin
Cu: Vera Farmiga, Robert Downey Jr., Robert Duvall
Gen film: Dramă
Durata: 141 minute

Un avocat de succes se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Aici descoperă că tatăl său înstrăinat, bolnav de Alzheimer, este într-un proces de omor. Bărbatul decide să îi acorde o şansă tatălui, astfel că alege să îl reprezinte la tribunal. Pe măsură ce se apropie de adevăr, avocatul reia legătura cu familia pe care a lăsat-o în urmă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 15:20

Interstellar
Regia: Christopher Nolan
Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Gen film: Aventuri, Mister, SF
Durata: 169 minute

Interstellar urmăreşte un grup de exploratori care descoperă noi găuri de vierme şi le explorează pentru a învinge limitele omului în călătoria în spaţiu şi pentru a cuceri vastele teritorii în călătoriile lor interstelare. Filmul va aduce în prim plan efectele devastatoare pe care le poate avea suprapopularea planetei şi lipsa de hrană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 18:20

Pinguinii din Madagascar
Regia: Simon J. Smith, Eric Darnell
Cu: Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter, Chris Miller
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 92 minute

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico şi Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete şi specialişti în complicata artă a deghizării, amuzanţii şi misterioşii pinguini sunt profesionişti ai spionajului global, iar de această dată trebuie să facă echipă cu North Wind, o organizaţie secretă condusă de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatiţe malefice, gata să subjuge lume întreagă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 13:30
Sâmbătă-Duminică: ora 11:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS