Acasă Local Gorj Gorj: Suspectul de crimă din comuna Bărbăteşti vrea să fie anchetat în...

Gorj: Suspectul de crimă din comuna Bărbăteşti vrea să fie anchetat în libertate

-

Constantin Mornea este acuzat că și-a omorât vecinul, apoi ar fi înscenat un accident rutier
Constantin Mornea este acuzat că și-a omorât vecinul, apoi ar fi înscenat un accident rutier

Suspectul de crimă din comuna gorjeană Bărbăteşti, Constantin Mornea, de 45 de ani, acuzat că și-a omorât vecinul, apoi ar fi înscenat un accident rutier, solicită anchetarea în stare de libertate. Acuzatul a fost scos astăzi din arestul Inspectoratului de Poliție al Judeţului (IPJ) Gorj, pentru a fi prezentat judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova. Mornea a contestat măsura de arestare preventivă, dispusă de Tribunalul Gorj, și a solicitat punerea în libertate, întrucât nu el ar fi autorul omorului.

Soţia suspectului de crimă susţine, de asemenea, că în ziua uciderii lui Dan Cojocaru, de 40 de ani, Constantin Mornea ar fi stat toată ziua cu ea în casă. Concubina celui decedat a declarat însă că Mornea este autorul faptei şi că, după ce a lovit victima cu un vătrai în cap, a târât trupul muribundului pe marginea drumului din sat. Ulterior, un localnic a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a găsit consăteanul aproape fără suflare, pe marginea şoselei şi a bănuit că este vorba de un accident rutier cu fugă de la locul accidentului. Victima a murit după câteva ore pe patul de spital.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Un panou publictar risca să cadă peste slătineni

Pompierii Detașamentului Slatina au acționat pe strada Crișan pentru îndepărtarea elementelor unui panou publicitar care risca să cadă peste cetățenii care treceau...