5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 5-11 decembrie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 5-11 decembrie

Filmul "Exodus: Gods and Kings", cu Christian Bale în rol principal, va fi prezentat în avanpremieră la Cinema Colours Craiova (Foto: screenrant.com)
Filmul „Exodus: Gods and Kings”, cu Christian Bale în rol principal, va fi prezentat în avanpremieră la Cinema Colours Craiova (Foto: screenrant.com)

Craiovenii sunt invitaţi şi în această săptămână să vizioneze cele mai noi şi de succes filme. Vă prezentăm în continuare peliculele care vor rula la Cinema Colours în săptămâna 5-11 decembrie, precum şi programul proiecţiilor.

Exodus: Gods and Kings – AVANPREMIERĂ
Regia: Ridley Scott
Cu: Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Aaron Paul
Gen film: Dramă, Istoric
Durata : 150 minute

Ridley Scott ne poarta în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locurile de filmare au inclus un lanţ muntos arid din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Sâmbătă – Duminică: ora 18:20
Joi: ora 18:20

Nightcrawler
Regia: Dan Gilroy
Cu: Rene Russo, Jake Gyllenhaal, Bill Paxton
Gen film: Crimă, Dramă
Durata : 117 minute

În fiecare noapte, în timp ce oraşul doarme, echipe frenetice înarmate cu maşini rapide, camere video scumpe şi radare de poliţie pornesc la vânătoare prin Los Angeles în căutarea unui subiect senzaţional. Aceşti jurnalişti independenţi, cunoscuţi şi sub numele de „prădători de noapte”, vânează accidente de maşină, incendii, crime şi orice alt fel de incident pe care îl filmează în speranţa ca apoi să-l vândă televiziunilor locale pentru jurnalele de ştiri. Alergând de la un incident unde e prezentă poliţia la altul, aceştia sunt mânaţi de un calcul simplu care converteşte infracţiunile şi victimele în dolari şi cenţi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:30

Paddington
Regia: Paul King
Cu: Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins,Hugh Bonneville, Ben Whishaw
Gen film: Comedie, Familie
Durata : 95 minute

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât – pe care stă, scris de mână, „Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc.” – ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington – până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 15:00
Sâmbătă – Duminică: ora 12:20
Luni – Miercuri: ora 15:00
Joi: ora 12:20

St. Vincent
Regia: Theodore Melfi
Cu: Melissa McCarthy, Naomi Watts, Bill Murray
Gen film: Comedie
Durata : 102 minute

Eroii centrali ai peliculei scrise şi regizate de Theodore Melfi sunt un tânăr ai cărui părinţi tocmai au divorţat şi mentorul său improbabil, un hedonist, mizantrop şi ţâfnos veteran de război, a cărui locuinţă este chiar peste drum de cea a băiatului. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: orele 12:00 ; 19:10
Sâmbătă – Duminică: orele 11:50 ; 16:20
Luni – Miercuri: orele 12:00; 19:10
Joi: orele 11:50; 16:20

The Judge
Regia: David Dobkin
Cu: Vera Farmiga, Robert Downey Jr., Robert Duvall
Gen film: Dramă
Durata : 141 minute

Un avocat de succes se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Aici descoperă că tatăl său înstrăinat, bolnav de Alzheimer, este într-un proces de omor. Bărbatul decide să îi acorde o şansă tatălui, astfel că alege să îl reprezinte la tribunal. Pe măsură ce se apropie de adevăr, avocatul reia legătura cu familia pe care a lăsat-o în urmă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:10
Interstellar: Călătorind prin univers
Regia: Christopher Nolan
Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Gen film: Aventuri, Mister, SF
Durata: 169 minute
„Interstellar” urmăreşte un grup de exploratori care descoperă noi găuri de vierme şi le va explora pentru a învinge limitele omului în călătoria în spaţiu şi pentru a cuceri vastele teritorii în călătoriile interstelare. Filmul va aduce în prim plan efectele devastatoare pe care le poate aduce suprapopularea planetei şi lipsa de hrană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 18:20
Sâmbătă – Duminică: ora 18:00
Luni – Miercuri: ora 18:20
Joi: ora 18:00

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Jocurile foamei: Revolta – Partea I
Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, SF
Durata: 123 minute

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 16:00
Sâmbătă – Duminică: ora 15:40
Luni – Miercuri: ora 16:00
Joi: ora 15:40

The Penguins of Madagascar – Pinguinii din Madagascar
Regia: Simon J. Smith, Eric Darnell
Cu: Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter, Chris Miller
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 92 minute

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico şi Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete şi specialişti în complicata artă a deghizării, amuzanţii şi misterioşii pinguini sunt profesionişti ai spionajului global, iar de această dată trebuie să facă echipă cu North Wind, o organizaţie secretă condusă de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatiţe malefice, gata să subjuge lume întreagă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:00
Sâmbătă – Duminică: ora 10:30
Luni – Miercuri: ora 13:00
Joi: ora 10:30

Jessabelle
Regia: Kevin Greutert
Cu: Joelle Carter, Mark Webber, Sarah Snook
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 90 minute

Creatorii lui Paranormal Activity şi Insidious revin în atenţie cu povestea cu fantome a lui Jessabelle. Tânăra Jessabelle (Sarah Snook) se întoarce în orăşelul de baştină din Louisiana pentru a se recupera în urma unui înfiorător accident de maşină. Fata va trebui să înfrunte un spirit chinuit care-i aşteaptă întoarcerea de prea multă vreme pentru a o lăsa să-i mai scape. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 14:00
Sâmbătă – Duminică: ora 13:50
Luni – Miercuri: ora 14:00
Joi: ora 13:50

Horrible Bosses 2 – Şefi de coşmar 2
Regia: Sean Anders
Cu: Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day
Gen film: Comedie
Durata: 108 minute

După ce Şefi de coşmar a devenit un hit al lui 2011, sequelul porneşte de la o premisă cât se poate de logică: sastisiţi să mai asculte de şefi, Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) şi Nick (Jason Bateman) decid să-şi fondeze propria afacere. Doar că un investitor (Christopher Waltz) le dă lumea peste cap anulându-le orice şansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale un fantezist plan de răpire a fiului investitorului… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 17:00
Sâmbătă – Duminică: ora 14:10
Luni – Miercuri: ora 17:00
Joi: ora 14:10

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS