sarbatori de iarna tg jiu

Primăria Târgu Jiu a pregătit un program amplu cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prima acţiune vizează organizarea sărbătorii de Moş Nicolae la cluburile vârstei a treia din municipiu. De asemenea, peste 50 de familii vor primi pachete cu alimente şi câte un brăduţ. Vor mai avea loc expoziţii şi mese de sărbători oferite persoanelor fără adăpost sau mamelor din centrul primăriei.
„Va urma, pe 16 decembrie, expoziţia de icoane «Miracolul Crăciunului» la Clubul vârstei a treia din strada Olteniţei, de la ora 13.00. Ne pregătim să distribuim tichete sociale şi pachete cu alimente tradiţionale şi în cadrul manifestării «Un brăduţ pentru fiecare casă», aceste acţiuni având loc în perioada 16-19 decembrie şi le vom desfăşura la sediul instituţiei noastre, Direcţia pentru Protecţie Socială, iar brăduţii vor fi duşi acasă la acele familii cu situaţii mai deosebite. Următorul eveniment este pe 18 decembrie, petrecerea «Iată, vin colindătorii», aceasta fiind organizată la Sala Sporturilor, de la ora 17.00. Urmează împodobirea pomului de Crăciun la Casa «Iasomia» şi pe 20 decembrie o masă festivă la Casa «Iris», începând cu ora 12.00. Avem şi Revelionul la Casa «Iris» cu asistaţii pe 30 decembrie, începând cu ora 15.00, şi Revelionuul Solidarităţii, pe 31 decembrie, petrecere care va avea loc la un restaurant din Târgu Jiu“, a spus Alina Toader, reprezentanta Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.