10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAcuzați că au furat din hipermarket

Acuzați că au furat din hipermarket

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj (IPJ) au întocmit, în ultima săptămână, trei dosare penale pe numele a șase persoane, acuzate de comiterea infracțiunii de furt după ce au fost prinse încercând să sustragă bunuri din Electroputere Mall și hipermarketul Kaufland.

Potrivit oamenilor legii, miercuri, 19 noiembrie, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unui magazin de îmbrăcăminte din Electroputere Mall, au fost surprinse două persoane care încercau să sustragă mai multe bunuri. Echipajul de polițiști care s-a dus la fața locului a stabilit că Daniel N., din comuna doljeană Rast, și Denis S., din localitatea Turceni, ambii de 16 ani, au fost surprinși de agenții de pază în timp ce încercau să plece din magazin cu trei perechi de blugi și o cămașă, în valoare totală de 576 de lei.
După trei zile, pe 23 noiembrie, poliţiştii de la Secția 5 au fost anunțați de personalul de pază din Kaufland că au observat două persoane care au sustras produse alimentare în valoare de 310 lei. Poliţiştii care au fost trimiși la hipermarketul Kaufland i-au identificat pe suspecți ca fiind Aneta Dumitra, de 37 de ani, şi Daniela D., de 17 ani, ambele din Craiova.
Marți, polițiștii de la Secția 5 au fost chemați din nou la hipermarketul Kaufland din cartierul Craiovița Nouă, unde două tinere fuseseră surprinse în timp ce încercau să plece din magazin cu produse alimentare în valoare de aproximativ 300 de lei.
Oamenii legii au stabilit că suspectele sunt Maria Dincă, de 23 de ani, şi Andreea Florea, de 22 de ani, ambele din Craiova.
Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în cele trei cazuri prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele suspecților au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS