17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Prins beat la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false

Olt: Prins beat la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false

Lucrători din cadrul Poliției municipiului Slatina au vrut, aseară, să oprească pentru control un autoturism care circula pe strada Drăgănești, din localitate. Oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a ignorat semnalele polițiștilor. Polițiștii au urmărit autoturismul, reușind să-l oprească în trafic, pe raza comunei Milcov, unde au identificat persoana care îl conducea, ca fiind T. Alexandru, de 39 de ani, din comuna Milcov.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,84 mg/ alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Slatina, în vederea recoltării de probe biologice.
În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul condus de T. Alexandru este neînmatriculat și că plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost atribuite unui alt autoturism, iar autorizația cu numerele provizorii a expirat în data de 15.10.2014.
În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu numere false.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS