18.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi: Aproape 90 de şoferi au primit amenzi pentru nerespectarea legislaţiei rutiere...

Mehedinţi: Aproape 90 de şoferi au primit amenzi pentru nerespectarea legislaţiei rutiere

-

În 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier și Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au acţionat pentru identificarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulație și pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate dar și depistarea conducătorilor auto care consumă alcool la volan.
În cursul zilei de ieri, poliţiştii au controlat 75 autovehicule și au legitimat un număr de 93 persoane, constatând 88 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în valoare de 34.470 lei. Au fost sancţionaţi 17 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 11 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 2 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar 14 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 3 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.