15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Bărbat dispărut pe câmp, căutat de pompieri, polițiști și jandarmi

Olt: Bărbat dispărut pe câmp, căutat de pompieri, polițiști și jandarmi

627x0

Acțiune dificilă a pompierilor olteni care au desfășurat, în noapte de 21 spre 22 noiembrie, acțiuni de căutare a unui bărbat, în vârstă de 58 de ani, care s-a rătăcit pe câmp, între localitățile Tufeni și Crâmpoia. Bărbatul, cu domiciliul în comuna Tufeni, a mers cu căruța pe câmp până în comuna Crâmpoia, iar la întoarcere, odată cu lăsarea nopții, s-a pierdut, fără a putea indica zona aproximativă în care se află.
Pentru căutarea bărbatului au fost mobilizate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Slatina și Stației Scornicești, în total peste 25 de pompieri, două autospeciale, trei autoturisme și un echipaj SMURD, sub coordonarea inspectorului şef al ISU Olt, colonel Marian PICĂ, prim adjunctului ISU Olt, locotenent colonel Adrian Tănase și şefului Centrului Operațional, colonel Dorel Predescu. În sprijinul pompierilor au venit și echipaje ale jandarmeriei (2 autoturisme și 7 jandarmi), poliției ( echipaje de la posturile Crîmpoia, Ghimpețeni, Nicolae Titulescu și Tufeni), SVSU Tufeni și cetățeni din localitatea Tufeni.
Bărbatul a fost găsit de echipa de căutare-salvare a Detașamentului Slatina, în apropierea comunei Crîmpoia, conștient, cooperant, cu hipotermie, existând riscul ca starea acestuia să se agraveze cu fiecare oră. Pacientul a fost transportat la Centrul de Permanență din comuna Crîmpoia, consultat de medicul de gardă si predat de echipajul SMURD la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS