13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Fără permis şi la volanul unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice

Craiova: Fără permis şi la volanul unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice

Un echipaj de siguranță publică format din poliţişti din cadrul Secției 5 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce se afla ieri în serviciul de patrulare, pe b-dul Oltenia, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiu.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule, iar cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din luna iulie.
Poliţiştii craioveni au întocmit în cauză dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Încă un şofer cercetat penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat
Toto ieri, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce executa  serviciul de patrulare, pe strada Brestei din Craiova, a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 29 de ani, municipiu. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, având autorizația de circulație provizorie expirată, poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS