23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Elevă căutată de poliţie

Elevă căutată de poliţie

-

tufisi valentina

O fată de 15 ani, din Târgu Jiu, este căutată de poliţie, după ce a dispărut de la şcoală. Tânăra, elevă în clasa a IX-a la o instituţie de învăţământ din Târgu Jiu, a plecat la cursuri joi şi nu s-a mai întors la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă, de serviciile căruia beneficia. Fata are următoarele semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate 45 de kilograme, faţă ovală, păr negru, tuns la nivelul urechilor, ochi căprui. În momentul dispariţiei, era îmbrăcată în pantaloni de trening de culoare gri, bluză din material textil alb, geacă de fâş culoare roşie, iar în picioare purta o pereche de adidaşi albi. Cei care au informaţii despre tânăra dispărută sunt rugaţi să sune la 112.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.