22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Campanie de colectare de deşeuri electice în Craiova

Campanie de colectare de deşeuri electice în Craiova

-

Primăria Municipiului Craiova organizează în zilele de 28 și 29 noiembrie 2014 la nivel local campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE).

Programul campaniei este următorul:

– între orele 8.00 – 10.00, deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti; iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa porţii, anunţând în prealabil dispeceratul SC Salubritate Craiova SRL, la numărul de telefon 0251/422 .733.

Dispeceratul SC Salubritate Craiova SRL va prelua apelurile vârstnicilor, ale persoanelor cu probleme de sănătate şi ale celor care deţin deşeuri voluminoase sau în cantităţi mari în vederea colectării acestora de la domiciliu;

– colectarea DEEE de la agenţii economici se va realiza în baza unei solicitări (cu specificarea tipului şi cantităţii deşeurilor deţinute precum şi a persoanei de contact), adresată operatorului SC Salubritate Craiova SRL.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.