15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRotary Club Craiova susține excelența în comunitate

Rotary Club Craiova susține excelența în comunitate

img
Rotary Club Craiova, Asociația Craiova Capitală Culturală Europeană și Opera Română Craiova în parteneriat organizează mâine, începând cu ora 19.00, „Gala Rotary Susține Excelența în Comunitate”, un spectacol de excepție oferit de soliștii, corul și orchestra simfonică a Operei craiovene.
Evenimentul aduce în atenția comunității craiovene excelența, calitățile înalte ale oamenilor pe care ii respectăm și îi prețuim și cărora le recunoaștem munca și rezultatele profesionale. Urmărim să promovăm și să așezăm atât pe cei tineri cât și pe cei consacrați pe locul care li se cuvine. Rotary Club Craiova acordă premii de excelență pentru fiecare din axele de sprijin al comunității pentru care, de aproape 18 ani, dezvoltă programe și proiecte.
„Prin acordarea acestor premii membrilor comunității craiovene, considerăm că trebuie să remarcăm excelența și să evidențiem și să susținem elitele comunității noastre – acei oameni care ne fac să ne bucurăm că suntem concitadini și cetățeni uniți pentru binele comun”, susţin organizatorii.
Aflată la a doua ediție, Gala Rotary Club Craiova își propune și strângerea de fonduri pentru programele și proiectele organizate în scopul susținerii comunității.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS